Trends die we óók gaan zien komende zomer naast opvallende mouwen, one cut off-shoulder en de kleur geel

Hiii iedereen,

Vandaag schrijf ik over de aankomende trends van deze lente/zomer. Omdat hier al heel vaak over wordt geschreven (en jullie waarschijnlijk al veel trends kennen) heb ik besloten om het iets anders aan te pakken. Ik ga jullie namelijk de wat minder opvallende trends vertellen. Enjoy!

Vlieg in je vaders/vriend/broers kast

Opvallend in 2017 is dat de kleding  van de dames steeds wijder wordt, en dat van de jongens meer getailleerd. Een echte ommekeer op het gebied van fashion. We zagen in 2016 de flared-jeans al terugkomen en ook de boyfriend jeans met haar verschillende varianten. In 2017 gaan de broeken nog een level up. Ze worden namelijk echt oversized en super wijd. Oversized tops, vesten, hoodies en ook blazers worden helemaal in dit jaar.

Next level trenchcoat

Een nieuwe jassen trend is deze ‘badjas’; een lange jas zoals een trenchcoat met een ceintuur. Perfecte zomerjas als je het mij vraagt!

Oma’s bloemetjes 

Onder deze trend zijn vast de meningen sterk verdeeld.De ene vind het geweldig en de ander vind het toch een beetje oubollig. Ik hou super erg van de mode van de vorige jaren so I love it!

Retro 

Bringing back the 70’s! Retro printjes en kleurtjes worden weer helemaal tof deze zomer. Deze printjes maken langzame stappen naar grafische prints die we ook steeds vaker gaan terug zien.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad. Bekijk alle shows voor jezelf op www.vogue.com, fantastische site voor trendwatching! Have a nice weekend!

Liefs,

Emilia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s