Wat we kunnen verwachten in 2017

Het lijkt erop alsof 2016 geheel in het teken stond van cocooning. Jezelf heerlijk omhelzen met zachte en sfeervolle kleding en stoffen. Bijna alle trends van 2016 waren zacht, glimmend, met kant en in kleuren zoals donker groen, bordeaux rood en natuurlijk zwart. 

Winkels hangen vol met metallic tops, velvet broeken en glitter slip-dresses. Allemaal heel gezellig en perfect voor de feestdagen, but does it last forever? Gaan we deze trends nog terug zien in 2017?

Wat belangrijk blijft in 2017 is om jezelf goed en comfortabel te voelen in je omgeving. Mensen willen sfeer voelen. Er komen steeds meer fans bij van een donker en meer sfeervol interieur. Denk hierbij aan donkere muren, meerdere lampen op één plek, kussentjes en schapenvachten, en het belangrijkste: mix and match.

9937d1e7553d37abe02e1448e9e499a4
Ruitjes gaan we in 2017 vaak terugzien. Het geeft een klassieke sfeer.

Mix and match is misschien wel de grootste trend van nu. Er worden materialen met elkaar gecombineerd, kleuren, printjes maar ook aparte kledingstukken tot één gebracht. Hierbij komen we bij een nieuwe trend: decontructed kleding. Er worden allerlei combinaties gedragen in verschillende vormen en maten. Items die je op meerdere manieren kunt dragen worden steeds populairder, en zeker in 2017.

look5-st

Dus, mensen gaan steeds meer durven. Ze willen zichzelf uitten en individueel zijn, er komt een afkeer tegen het normale. Stoere items zoals leer blijft geliefd, ze gaan zelfs een stapje hoger met lakleer. Wat eerst als vrij erotisch werd gezien, is nu een trend. Rode over-knee lakleren laarzen? Gaaf, zolang je het maar juist combineert. Naast grove materialen voor een stoere uitstraling blijft uni-seks kleding ook een must.

2bfa9e7d0c9339dbfdced1b7a407aaef

Mensen willen in 2017 zichzelf het beste kunnen uitten. Massaproductie is niks. Als je iemand met dezelfde broek ziet, gooi je hem het liefst meteen weg en je gaat hem gegarandeerd minder dragen. Er ontstaan veel verschillende stijlen hierdoor.

30372161cd484aae2eb0184fbf78f671
De ‘gabber-style’ gaan we ook terugzien met de bekende pufferjackets.

Draag wat jij mooi vind en wat jij fijn vind zitten. Het allerbelangrijkste is toch om jezelf te zijn, hoe cliché het ook klinkt.

Liefs,

Emilia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s